Вести

Промоција брошуре „Авантуре духа“ Туристичке организације Србије на Београдском сајму туризма, 22. фебруар 2019. године

21. Фебруар 2019

Туристичка организација Србије организује промоцијуброшуре „Авантуре духа“, у петак , 22. фебруара 2019. године, у 13.00 часова, на штанду Туристичке организације Србије, хала 4. 41. Међународног сајма туризма у Београду.

„Ер Србија“ представља девет нових дестинација на Међународном сајму туризма у Београду

20. Фебруар 2019

Ер Србијапредставиће девет нових дестинација на Међународном сајму туризма у Београду. Посетиоцима који су заинтересовани за куповину карата за седам нових редовних линија – за Кијев, Мадрид, Барселону, Ријеку, Краснодар, Хелсинки и Каиро, и две сезонске за Ницу и Задар, али и за остале дестинације, национални авио-превозник понудиће боље услове куповине, као и друга бројна изненађења.

ТОС на 41. Међународном сајму туризма у Београду

20. Фебруар 2019

Туристичка организација Србије (ТОС), на 41. Међународном сајму туризма у Београду, који се одржава од 21.-24. фебруара 2019. године, у хали бр. 4 Београдског сајма, представља туристичку понуду Србије на потпуно нов, јединствен начин са акцентом на дигиталне мултимедијалне доживљаје,као ипрезентацију надасве богатог културно-историјског наслеђа Србије.

Сретењски празници на Златибору у знаку сјајне забаве и добре спортске атмосфере

17. Фебруар 2019

Сретењски празник, падине под снегом и осунчана планина, овог викенда привукли су на Златибор велики број гостију, који су поред уживања у зимским чаролијама и спортовима на снегу имали прилику да уживају и у концерту Небојше Војводића и Јелене Гербец, који је у суботу, 16. фебруара организован на Краљевом тргу.

Како привући још већи број бугарских туриста у Србију? Највећа заинтересованост туристичке привреде и организација до сада!

16. Фебруар 2019

Србија је све популарнија туристичка дестинација бугарским туристима о чему сведочи управоподатак да су бугарски туристи на 8. месту по броју ноћења страних туриста нашој земљи.

Аутентични српски производи на „Сретењском маркету“ на Златибору

15. Фебруар 2019

Хотел "Златибор Мона" ове године први пут организује сајамску манифестацију "Сретењски маркет"која је свечано отворена 14. фебруара у конгресном центру"Коледо".

Отварање изложбе "Хералдика у Срба", Ваљево, 15. фебруар 2018. године

14. Фебруар 2019

Поводом Дана државности, у Галерији Народног музеја Ваљево одржава се отварање изложбе под називом "Хералдика у Срба" , у петак, 15.фебруара у 18,00 часова.

У Врњачкој Бањи одржано такмичење у најдужем пољупцу

14. Фебруар 2019

Пред великим бројем посматрача и хладном времену, у Врњачкој Бањи је данас по 11. пут одржано такмичење у најдужем пољупцу. Такмичење се традиционално одржава на „Дан заљубљених“ на „Мосту љубави“.

Пријава затвори

Пријавите се на сајт да бисте добили приступ свим корисничким сервисима.

Региструјте се

Уколико још увек немате ваш кориснички налог, региструјте се кликом на дугме Регистрација.

Заборављена лозинка затвори

Ако сте којим случајем заборавили вашу лозинку, не брините. Упишите емаил адресу коју сте користили приликом регистрације или корисничко име и послаћемо вам линк за ресет лозинке.

Региструјте се

Уколико још увек немате ваш кориснички налог, региструјте се кликом на дугме Регистрација.

Регистрација затвори

Уколико немате креиран ваш кориснички налог, направите га већ данас да бисте добили пун приступ свим корисничким сервисима на сајту.

Пријавите се

Већ имате креиран ваш кориснички налог? Пријавите се одмах!