Вести

Туристичка понуда Србије, Македоније и Црне Горе јача заједно!

21. Мај 2018

Туристичка организација Србије у циљу даље регионалне сарадње у туризму, развоја регионалне туристичке понуде и производа учествовала је на састанку одржаном у Скопљу, 18. маја 2018. године.

Новосађани уживали у укусима Златибора

21. Мај 2018

У суботу, 19. маја 2018. године на Тргу слободе у Новом Саду, одржан је Гастро дан Златибора. Презентација Златибора и дегустација гастрономских специјалитета одржана је у оквиру Food Planet фестивала који на новосадском тргу траје до 04. јуна.

Еколошка манифестација "#EUGREENWEEK 2018", Нови Сад, село Салајка, од 21. до 25. маја 2018. године

19. Мај 2018

"#EUGREENWEEK 2018" је најзначајна еколошка европска манифестација. Савет МЗ Салајка и удружење “Милева Марић Ајнштајн” заједно са основним школама “Вук Караџић”, “Јожеф Атила” и “Доситеј Обрадовић” из Новог Сада организује партнерски догађај – манифестацију под слоганом “Freen now for green Novi Sad” (Екологија сада за еколошки Нови Сад).

„Ноћ музеја“ у Сомбору, 19. мај 2018. године

18. Мај 2018

Галерија КЦ “Лаза Костић”

У склопу 3. Сомборског интернационалног фестивала стрипа и фантастике, а поводом 16. „Ноћи музеја“, у Малој галерији КЦ "Лаза Костић" биће отворена изложба "10 година Вековника". Отварање је заказано за 18.00 часова, а специјални гост ће бити сценариста Марко Стојановић.

Изложба "Рођење хуманоидне роботике: 50 година Центра за роботику Института "Михајло Пупин", Шабац, од 19. маја до 11. јуна 2018. године

18. Мај 2018

Музеј науке и технике - Београд отвара изложбу "Рођење хуманоидне роботике: 50 година Центра за роботику Института "Михајло Пупин" у Народном музеју у Шапцу, посвећену најстаријој лабораторији за роботику у Југоисточној Европи, аутора Ивана Станића, кустоса Музеја науке и технике.

Отворена изложба „Нематеријално културно наслеђе Србије“ у Словенском етнографском музеју у Љубљани

18. Мај 2018

У уторак 15. маја у Словенском етнографском музеју у Љубљани отворена је изложба „Нематеријално културно наслеђе Србије“, на којој су представљени елементи нематеријалног културног наслеђа Србије уписани у Национални регистар и Унескову Репрезентативну листу нематеријалног културног наслеђа човечанства.

Изложбу, која је део међународног представљања нематеријалног културног наслеђа Србије, отвориле су генерална директорка директората за културно наслеђе Министарства културе Словеније и Њ.е. Зорана Влатковић, амбасадорка Републике Србије у Републици Словенији.

„Ноћ музеја“ у Народном музеју Кикинда, 19. мај 2018. године

17. Мај 2018

У Народном музеју Кикинда у суботу 19. маја у периоду од 18.00 до 00.00 часова биће одржана дванаеста Ноћ музеја.

Међународна бициклистичка трка „Трофеј сајамског града“, Нови Сад, 19. и 20. мај 2018. године

17. Мај 2018

Међународна бициклистичка трка „Трофеј сајамског града“ је уписана у календар Светске бициклистичке уније УЦИ и представља једину међународну јуниорску бициклистичку трку на просторима Србије и Балкана. На њу се позивају екипе бициклистичких федерација Европе, Азије и северног дела Африке.

Пријава затвори

Пријавите се на сајт да бисте добили приступ свим корисничким сервисима.

Региструјте се

Уколико још увек немате ваш кориснички налог, региструјте се кликом на дугме Регистрација.

Заборављена лозинка затвори

Ако сте којим случајем заборавили вашу лозинку, не брините. Упишите емаил адресу коју сте користили приликом регистрације или корисничко име и послаћемо вам линк за ресет лозинке.

Региструјте се

Уколико још увек немате ваш кориснички налог, региструјте се кликом на дугме Регистрација.

Регистрација затвори

Уколико немате креиран ваш кориснички налог, направите га већ данас да бисте добили пун приступ свим корисничким сервисима на сајту.

Пријавите се

Већ имате креиран ваш кориснички налог? Пријавите се одмах!