Вести

Светско првенство у планинском скејтборду у дисциплини бордер крос, Нови Сад - АТБ парк Буковац, 06. и 07. септембар 2019. године

04. Септембар 2019

Планински скејтборд је настао средином ‘90-тих као жеља возача “snowboard”-а да продуже сезону вожње. Комбинацијом “snow” и “skateboard”-а, дошло се и до првих “mountainboard”-ова, са којима се могло возити по низбрдицама, без обзира да ли су травнатог, каменитог или земљаног тла.

„Печењијада у Стопањи“, Трстеник, село Стопања, од 06. до 08. септембра 2019. године

04. Септембар 2019

Село Стопања код Трстеника са највећим бројем печењара по глави становника је заслужено понело титулу српске престонице печења.

Фестивал у славу печења-трећа по реду манифестација „Печењијада у Стопањи“ ће се одржати од 06. до 08. септембра. Осим богате трпезе, посетиоце очекује богат културно-уметнички програм: Драгица Радосављевић Цакана, Министарке, трубачи, бројна културно-уметничка друштва и многи други.

Туристичка организација Новог Сада у септембру домаћин иностраним новинарима и туроператорима

04. Септембар 2019

Током овог месеца Нови Сад очекује посету групе француских новинара који ће Нови Сад посетити посредством Туристичке организације Србије и овом приликом време посветити обиласку културних институција овог града.

„Бешка Фест – Дани војвођанско-баварске културе”, Инђија-Бешка, 06. и 07. септембра 2019. године

04. Септембар 2019

Манифестација “Бешка Фест – Дани војвођанско-баварске културе” одржаће се у петак и суботу, 06. и 07. септембра 2019. године у Бешки. Међународним карактером и богатим разноврсним садржајем, манифестација већ осму годину за редом привлачи велики број посетилаца, љубитеља добре забаве и гастрономије.

Први сајам пољопривреде „Владимирци 2019“, 06. и 07. септембар 2019. године

04. Септембар 2019

Први сајам пољопривреде одржава се у Владимирцима 06. и 07. септембар 2019. године у Спортској сали Посавотамнавске средње школе.Организатори сајма су Туристичка организација општине Владимирци и Одељење за пољопривреду општине Владимирци. Сајам се организује уциљу упознавањапроизвођача са правцимасавременог аграра и осавремењавања пољопривреднепроизводње.

Рок фестивал „ПРиЧа“, Чачак, 06. и 07. септембар 2019. године

04. Септембар 2019

06. и 07. септембра 2019. године на стадиону ФК „Ремонт“ у Чачку се одржава рок фестивал „ПРиЧа“ са следећим програмом:

Туристичка организација Београда на годишњем самиту Светске федерације градова у туризму

04. Септембар 2019

Туристичка организација Београда учествује на годишњем самиту Светске федерације градова у туризму WTCF, чији је Београд члан од 2016. године и које се ове године одржава у Хелсинкију.

„Piano City“, Нови Сад, од 05. до 08. септембра 2019. године

03. Септембар 2019

„Piano City“је брендирани фестивал који је у Берлину основао пијаниста и музички визионар Андреас Керн са идејом да музиком повезује људе у свету. Након што је инспирисао хиљаде људи у Берлину, Милану, Напуљу, „Piano City“долази и у Нови Сад. Ове године одржава се од 05. до 08. септембра.

Отворен конкурс за награду Туристички цвет 2019.

03. Септембар 2019

Туристичка организација Србије је расписала конкурс за доделу награде „Туристички цвет“ за 2019. годину. „Туристички цвет“, највише признање у области туризма, додељује се за значајна остварења у подизању квалитета туристичких услуга, допринос развоју, унапређењу и промоцији туризма у Србији. Пријављивање на конкурс трајаће до 30. септембра 2019. године.

„Смедеревска јесен“, од 06. до 08. септембра 2019. године

03. Септембар 2019

132.по реду туристичко-привредна манифестација „Смедеревска јесен“биће одржана у периоду од 06. до 08. септембра 2019. године.

Као једна од најстаријих привредно-туристичких манифестација у Србији „Смедеревска јесен“ постала је бренд града Смедерева. Сваког септембра, уз дефиле средњовековних витезова, најлепших девојака Смедеревки, раздрагане деце и карневалских група, одржава се богат културно-уметнички програм у славу грожђа, вина и славних времена Ђурђеве деспотовине.

Пријава затвори

Пријавите се на сајт да бисте добили приступ свим корисничким сервисима.

Региструјте се

Уколико још увек немате ваш кориснички налог, региструјте се кликом на дугме Регистрација.

Заборављена лозинка затвори

Ако сте којим случајем заборавили вашу лозинку, не брините. Упишите емаил адресу коју сте користили приликом регистрације или корисничко име и послаћемо вам линк за ресет лозинке.

Региструјте се

Уколико још увек немате ваш кориснички налог, региструјте се кликом на дугме Регистрација.

Регистрација затвори

Уколико немате креиран ваш кориснички налог, направите га већ данас да бисте добили пун приступ свим корисничким сервисима на сајту.

Пријавите се

Већ имате креиран ваш кориснички налог? Пријавите се одмах!