Туристичка организација Србије на сајму у Лондону, добре вести из Европске туристичке комисије

07. Новембар 2019

Туристичка организација Србије представила је нашу земљу на једном од најважнијих туристичких сајмова на свету – WТМ у Лондону. Овај сајам окупља туристичке представнике из целог света и сматра се да онај ко није присутан на њему, не постоји на турситичкој мапи.

Представници ТОС, предвођени Маријом Лабовић имали су преко 50 састанака са представницма туристичке привреде, а директорка је о Србији говорила и за неколико светских медија, међу којима су CNBS и Independent.

У Лондону смо добили добре вести из Европске туристичке комисије – Србији и Црној Гори одобрен је заједнички пројекат вредан 340.000 евра за промицују на далеким тржиштима у Кини, Америци и Канади наредне године.

То нам омогућава интензивнију дигиталну кампању и шансу да дођемо до млађих туриста – миленијалаца, оних који воле да путују индивидуално или у мањим групама. Од 18 пројеката који су били у конкуренцији изабрано је 8, а наш је био у самом врху.

Пријава затвори

Пријавите се на сајт да бисте добили приступ свим корисничким сервисима.

Региструјте се

Уколико још увек немате ваш кориснички налог, региструјте се кликом на дугме Регистрација.

Заборављена лозинка затвори

Ако сте којим случајем заборавили вашу лозинку, не брините. Упишите емаил адресу коју сте користили приликом регистрације или корисничко име и послаћемо вам линк за ресет лозинке.

Региструјте се

Уколико још увек немате ваш кориснички налог, региструјте се кликом на дугме Регистрација.

Регистрација затвори

Уколико немате креиран ваш кориснички налог, направите га већ данас да бисте добили пун приступ свим корисничким сервисима на сајту.

Пријавите се

Већ имате креиран ваш кориснички налог? Пријавите се одмах!