Кошаркашки фајнал-фор Евролиге, Београд, од 18. до 20. маја 2018. године

16. Мај 2018

Београдска Штарк Арена биће од 18. до 20. маја домаћин фајнал-фора Евролиге. Четири најбоља тима Старог континента бориће се за највреднији европски клупски трофеј. Титулу првака Европе брани Фенербахче који са клупе предводи Жељко Обрадовић, а за који играју Никола Калинић и Марко Гудурић.

За публику је предвиђено 80% карата дворане, од тога по 800 карата припада тимовима који су се пласирали на Фајнал фор. Преосталих 20% иде медијима, спонзорима и организаторима.
"Београд је место за кошаркашке заљубљенике, тако да навијачи из целог света могу да очекују одлично гостопримство и јединствену кошаркашку атмосферу", рекао је Душко Савановић, амбасадор Фајнал фора Евролиге.

Лого завршног турнира у Београду садржи елементе Калемегданске тврђаве која је од стране Евролиге представљена као најзначајнија грађевина српске престонице. Калемегдан је представље као место рађања кошарке у Београду и место где су створена два највећа београдска кошаркашка клуба, Црвена звезда и Партизан.

Пријава затвори

Пријавите се на сајт да бисте добили приступ свим корисничким сервисима.

Региструјте се

Уколико још увек немате ваш кориснички налог, региструјте се кликом на дугме Регистрација.

Заборављена лозинка затвори

Ако сте којим случајем заборавили вашу лозинку, не брините. Упишите емаил адресу коју сте користили приликом регистрације или корисничко име и послаћемо вам линк за ресет лозинке.

Региструјте се

Уколико још увек немате ваш кориснички налог, региструјте се кликом на дугме Регистрација.

Регистрација затвори

Уколико немате креиран ваш кориснички налог, направите га већ данас да бисте добили пун приступ свим корисничким сервисима на сајту.

Пријавите се

Већ имате креиран ваш кориснички налог? Пријавите се одмах!