Туризам Србије на сајму ТТГ Римини

10. Октобар 2018

Туристичка организација Србије (ТОС), у оквиру промоције туризма Србије на иностраним тржиштима представља туристичку понуду на сајму туризма у Италији, ТТГ Римини у периоду од 10. до 12. октобра 2018. године.

ТТГ Римини је сајам од великог значаја за међународна путовања а као туристички догађај отвара изузетне могућности. Туристичку понуду представља 2,550 излагача из 90 земаља a сајам посети око 70,000 посетилаца. Велики број пословних састанака отвара могућности за туризам Србије да представи своју туристичку понуду за преко 1000 међународних купаца, туроператера и туристичких агенција које посете сајам у Риминију.

Н штанду Туристичке организације Србије представљају се туристичке агенције и туроператери Glob Metropoliten Tours, Intertours, Talas Travel, Uniline и хотели Life Design Hotel, Zepter Hotels и Belgrade Hotel Group.

Сајам у Риминију прати преко 700 представника медија што додатно говори о важности представљања туризма Србије. Такође оn line комуникација и 11 милиона утисака говоре колико не само туристичка привреда већ и корисници туристичких аранжмана вреднују овај важан сајам.

Кроз пословне мреже, глобални домет и фокус ТТГ Римини ствара пословне могућности које су од великог значаја за презентацију туристичке понуде Србије, остварење веома квалитетних контаката и укључивање туристичких дестинација у итинерере туроператера Италије као и за склапање других важних пословних договора.

Пријава затвори

Пријавите се на сајт да бисте добили приступ свим корисничким сервисима.

Региструјте се

Уколико још увек немате ваш кориснички налог, региструјте се кликом на дугме Регистрација.

Заборављена лозинка затвори

Ако сте којим случајем заборавили вашу лозинку, не брините. Упишите емаил адресу коју сте користили приликом регистрације или корисничко име и послаћемо вам линк за ресет лозинке.

Региструјте се

Уколико још увек немате ваш кориснички налог, региструјте се кликом на дугме Регистрација.

Регистрација затвори

Уколико немате креиран ваш кориснички налог, направите га већ данас да бисте добили пун приступ свим корисничким сервисима на сајту.

Пријавите се

Већ имате креиран ваш кориснички налог? Пријавите се одмах!