Тамбурица фест“, Нови Сад, од 20. до 24. јуна 2017. године

17. Јун 2017

Десети јубиларни светски тамбурашки фестивал „Тамбурица фест“, одржава се на Петроварадинској тврђави и у Новом Саду од 20. до 24. јуна 2017. године. „Тамбурица фест“ поседује јединствену концепцију и културну мисију афирмисања тамбурашке музике и тамбурице као инструмента, али и неговања традиције, сарадње и пријатељства уметника на интернационалном нивоу.

Уводни фестивалски дани се одржавају у центру Новог Сада и то прва два дана као карневал тамбураша кроз Змај Јовину, Дунавску, улицу Модене и Католичку порту, након чега се свирка наставља у баштама локала у поменутим улицама.

Трећи дан се одржава на Тргу слободе уз наступе културно-уметничких друштава, фолклорних ансамбала и тамбурашких оркестара којима претходи посебна фијакеријада градским улицама.

Четврти и пети дан фестивала су такмичарски и одржавају се на Петроварадинској тврђави, где поред тамбурашких оркестара који се представљају са традиционалним песмама, али и ауторским, новим композицијама, наступају и најпознатија имена регионалне музичке сцене, специјални гости Тамбурица феста, у ревијалном делу програма.

Више информација о фестивалу може се наћи на веб сајту www.tamburicafest.com.

Пријава затвори

Пријавите се на сајт да бисте добили приступ свим корисничким сервисима.

Региструјте се

Уколико још увек немате ваш кориснички налог, региструјте се кликом на дугме Регистрација.

Заборављена лозинка затвори

Ако сте којим случајем заборавили вашу лозинку, не брините. Упишите емаил адресу коју сте користили приликом регистрације или корисничко име и послаћемо вам линк за ресет лозинке.

Региструјте се

Уколико још увек немате ваш кориснички налог, региструјте се кликом на дугме Регистрација.

Регистрација затвори

Уколико немате креиран ваш кориснички налог, направите га већ данас да бисте добили пун приступ свим корисничким сервисима на сајту.

Пријавите се

Већ имате креиран ваш кориснички налог? Пријавите се одмах!