Auto trka „Velika nagrada Novog Sada“ , 25. maj 2019. godine

23. Maj 2019

Auto trka „Velika nagrada Novog Sada“ upisana je u kalendar Sportskog auto i karting saveza Srbije i proglašena je za manifestaciju od značaja za Grad Novi Sad.

Na takmičenju na stazi Mišeluk 25. maja učestvuju vozači iz Srbije, Makedonije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Takmičenje se održava u šest klasa: Klasa 1 – do 1150 kubika N, Klasa 2 – do 1150 kubika JUGO 55, Klasa 3 – od 1151 kubika do 1400 kubika grupa N, Klasa 4 – do 2000 kubika SP i N, Klasa 5 – od 1401 do 1600 kubika SS, Klasa 6 – do 2000 kubika ST plus.

Takmičenje se boduje za nacionalni šampionat Srbije. Pored organizacije trke, velika pažnja posvećena je i pratećim sadržajima kojisu usmereni na promociju bezbednosti u saobraćaju, posebno kod ugroženih kategorija učesnika: dece i omladine.

Kroz javni čas o bezbednosti, koji se tradicionalno organizuje na Trgu slobode, ukazuje se na probleme u ponašanju u saobraćajukoje je moguće promeniti i smanjiti broj nastradalih na putevima u Srbiji.

Više informacija može se naći na veb sajtu www.facebook.com/samkknovisad.

Prijava zatvori

Prijavite se na sajt da biste dobili pristup svim korisničkim servisima.

Registrujte se

Ukoliko još uvek nemate vaš korisnički nalog, registrujte se klikom na dugme Registracija.

Zaboravljena lozinka zatvori

Ako ste kojim slučajem zaboravili vašu lozinku, ne brinite. Upišite email adresu koju ste koristili prilikom registracije ili korisničko ime i poslaćemo vam link za reset lozinke.

Registrujte se

Ukoliko još uvek nemate vaš korisnički nalog, registrujte se klikom na dugme Registracija.

Registracija zatvori

Ukoliko nemate kreiran vaš korisnički nalog, napravite ga već danas da biste dobili pun pristup svim korisničkim servisima na sajtu.

Prijavite se

Već imate kreiran vaš korisnički nalog? Prijavite se odmah!